Hart onder de riem
Vandaag brachten Veronique van Bree, directeur Landgoed Huize Bergen in Vught en chef-kok Gijs Geerts dozen vol met heerlijke muffins. Zij maakten deze speciaal voor onze bewoners en medewerkers als hart onder de riem in deze moeilijke coronatijd.
Marli van den Ende, hoofd gastvrijheid Vughterstede, naam maar wat graag deze traktatie in ontvangst: “Wat uniek is dit, zeker in deze tijd waarin de horeca weer geraakt wordt. In het begin van de corona kregen we behoorlijk wat attenties. Nu zien we dat iedereen moe is geworden door de coronatijd. Wat fijn dat we toch weer even in de watten worden gelegd door jullie. We waarderen het enorm dat jullie speciaal voor onze bewoners en medewerkers deze muffins hebben gemaakt als hart onder de riem. Heel veel dank daarvoor.”
De muffin van framboos met een crumble, een botercrème van praline en een hart onder de riem van witte chocolade werd bereid in de nieuwe keuken van Landgoed Huize Bergen in Vught.
#hartonderderiem # coronatijd #vught